Logo SusipažinkimeVestuvių planavimasVestuvės užsienyje

Kai lieka 4-6 mėnesiai iki vestuvių...

Vestuvių planavimas     2019-08-20



Kai lieka 4-6 mėnesiai iki vestuvių...


Tęsiant straipsnių seriją apie pasiruošimą vestuvėms, toliau keliaujame prie plano, ką daryti, kai lieka 4-6 mėnesiai iki didžiosios dienos. Prieš tai pasakojome apie darbus, kuriuos verta atlikti likus daugiau nei metams bei daugiau nei 6 mėnesiams iki šventės.


Darbai, kuriuos reikia padaryti likus 4-6 mėnesiams iki vestuvių


Liko mažiau nei pusmetis iki didžiosios dienos! Kiek jaudulio ir, tuo pačiu metu, euforijos... Juk jau už kelių mėnesių tapsite vyras ir žmona bei savo santykius oficialiai apjungsite auksiniais žiedais... Beje, kalbant apie juos, atėjo metas juos apžiūrinėti ir susigalvoti, ko maždaug norite. Neįtikėtina, tačiau tas pats žiedas ant skirtingų pirštų atrodo visai kitaip, todėl pamatyti žiedą gyvai ir jį užsimauti, yra visai kas kita nei matyti jį internete.

Taip pat, atėjo metas išbandyti makiažą bei šukuoseną. Todėl užsirašykite pas pasirinktą meistrę ir padarykite tai. Na, o prie to pačio, kad tas grožis nenueitų veltui, pasidarykite sužadėtuvių arba kitaip Love story fotosesiją. Idealu, jei šią fotosesiją pasidarysite, taip pat pas tą patį fotografą, kuris įamžins Jūsų priesaiką lemtingąją dieną.

Rezervuokite papildomas pramogas. Apgalvokite ką veiks svečiai, kol lauks Jūsų grįžtančių iš fotosesijos, arba ką papildomai galėtų veikti kol ilsėsis nuo šventės šurmulio lauke. Tai gali būti patys įvairiausi variantai: momentinis fotoaparatas arba dabar vis labiau populiarėjantis veidrodis-fotoaparatas, milžiniškas Jenga žaidimas, palinkėjimų knyga, kurioje svečiai parašys savo sveikinimus ir t. t.


Jei dar iki šiol neišsiuntėte kvietimų, pats metas tai padaryti! Atminkite, jog svečiams būtina gerai apgalvoti savo užimtumą, todėl apie šventę praneškite kuo anksčiau, kad galėtų dalyvauti visi, kuriuos norite matyti tądien.


Sugalvokite ir suraskite dovanėles svečiams. Tai gali būti konkrečiai susiję su Jūsų šventės tematika, o galbūt suvenyras, kuris visai nesusijęs, tačiau vis tiek primins apie Jus.

Apgalvokite vestuvinį transportą ir jį užsisakykite. Pasvarstykite ar jo prireiks tik Jums, o galbūt visiems svečiams. Ypač jei šventė be nakvynės, o svečiams reikės grįžti saugiai į namus, kuomet patys negalės vairuoti.

Smagioji dalis – medaus mėnuo! Pradėkite planuoti ir jį! Su būsimu vyru nutarkite kokių atostogų norite, kokios pasaulio kryptys Jus domintų ir ką išties norėtumėte aplankyti ir pažinti... Taip pat iš anksto darbe pasiprašykite atostogų, būtent medaus mėnesiui.

Jei nusprendėte, jog Jūsų šventė vyks su pulku, išrinkite pabrolių ir pamergių aprangas. Apgalvokite, ar norite juos aprengti vienodai, ar skirtingai. Kokios spalvos turi dominuoti? Kaklaraiščiai ar varlytės? Ar reikalingos puokštės kiekvienai pamergei? Ir t. t.


Jei norite sužibėti šokių aikštelėje, atėjo laikas apsilankyti pas šokių mokytoją! Net sušokti klasikinį valsą, reikia šiokių tokių pastangų...

Na, o galiausiai, įsigykite priemones darbeliams, kuriuos ketinate daryti patys namuose. Pavyzdžiui, dovanėles, dekoracijas ir t. t. Taip pat, jei planuojate siųstis tam tikras prekes iš užsienio, dabar yra tinkamiausias metas tai padaryti, kadangi kartais siuntos gali užtrukti net iki 3 mėnesių...



Štai ir viskas! Atlikus visus šiuos dalykus, galite sau bent trumpam atsipūsti ir laukti kol liks mažiau nei 4 mėnesiai iki sekančių darbų...




Visi įrašai
Samanta Ilonytė
Samanta Ilonytė
Vedy.lt tinklaraščio rašytoja
ilonyte1997@gmail.com
Grįžti į vedy.lt