Logo SusipažinkimeVestuvių planavimasVestuvės užsienyje

Vedy.lt: kas tai ir kodėl verta skaityti?

Susipažinkime     2019-07-14



Vedy.lt: kas tai ir kodėl verta skaityti?


Vedy.lt – tai nemokamas vestuvių planavimo įrankis, kuris pagelbės organizuojant gražiausią gyvenimo dieną – vestuvių šventę. Šio įrankio pagalba, greitai galėsite susikurti savo tinklalapį, kuriame pateiksite visą svarbiausią Tos dienos informaciją, susidėliosite vestuvių dienos planą, susirašysite savo paslaugų teikėjus, jų kontaktus ir su jais galėsite bendrauti vestuvių organizavimo klausimais.

Na, o, kad visą tai būtų dar paprasčiau pristatome Jums Vedy.lt tinklaraštį. Jis skirtas tam, kad pagelbėtume Jums susiplanuoti vestuvių dieną ir nesvarbu ar Jūsų šventė vyks Lietuvoje, ar užsienyje, ar tai tradicinės vestuvės, ar visiškai crazy, kokių Lietuvoje dar nebuvo. Tad čia rasite viską, pradedant klausimais „nuo ko pradėti pasiruošimą šventei“, baigiant iškilmingosios dienos vidurnakčio šou idėjomis ar medaus mėnesio pasiūlymais.

Taigi, šį tinklaraštį skaityti verta, nes rasite naudingų patarimų bei idėjų ne tik iš profesionalų lūpų, bet ir iš jau savo šventę atšokusių jaunavedžių.


Sėkminga santuoka yra ne tuomet, kai du tobuli žmonės randa vienas kitą, o kuomet du netobuli - mokosi mėgautis tarpusavio skirtumais.




Visi įrašai
Samanta Ilonytė
Samanta Ilonytė
Vedy.lt tinklaraščio rašytoja
ilonyte1997@gmail.com
Grįžti į vedy.lt